oktober 15, 2021

Nieuw Lisse "omdat het werkt!"

Uw Lokale Politieke Partij

John de Bruin

Graag wil ik mij voorstellen:

Mijn naam is John de Bruin, winkelier van beroep en woon mijn hele leven in Lisse.

Ik ben getrouwd met Caroline en samen hebben wij een zoon en twee dochters. Ik kom voort uit ondernemersfamilies vanuit beide ouders.

Ik ben trots op ons dorp Lisse en waar Lisse voor staat. Met name de openheid, betrokkenheid en sociale samenhang, zoals met name het verenigingsleven vind ik bijzonders waardig.

Wat mag ik voor u doen? Wat willen wij met z’n allen? In het bijzonder meer woningen voor onze jongeren en meer aangepaste woningen voor onze senioren. Ik wil aanspreekbaar zijn voor een ieder die iets over onze gemeenschap wil vertellen, hoe moet, niet moet of hoe het zou moeten.

Ik nodig iedereen uit om mee te doen, sterker iedereen moet meedoen. Ieder moet zijn steentje bijdragen, maar wie niet kan moeten we helpen. Dit zijn punten die Nieuw Lisse als vanzelfsprekend beschouwd.