John de Bruin

Graag wil ik mij voorstellen:

Mijn naam is John de Bruin, winkelier van beroep en woon mijn hele leven in Lisse.

Ik ben getrouwd met Caroline en samen hebben wij een zoon en twee dochters. Ik kom voort uit ondernemersfamilies vanuit beide ouders.

Ik ben trots op ons dorp Lisse en waar Lisse voor staat. Met name de openheid, betrokkenheid en sociale samenhang, zoals met name het verenigingsleven vind ik bijzonders waardig.

Wat mag ik voor u doen? Wat willen wij met z’n allen? In het bijzonder meer woningen voor onze jongeren en meer aangepaste woningen voor onze senioren. Ik wil aanspreekbaar zijn voor een ieder die iets over onze gemeenschap wil vertellen, hoe moet, niet moet of hoe het zou moeten.

Ik nodig iedereen uit om mee te doen, sterker iedereen moet meedoen. Ieder moet zijn steentje bijdragen, maar wie niet kan moeten we helpen. Dit zijn punten die Nieuw Lisse als vanzelfsprekend beschouwd.

 

3 gedachten over “John de Bruin”

 1. Dag John.
  Ik ben deze week geschrokken van een artikel van Henk Westerhuis (GroeiDoei Hillegom) over de vermeende ontwikkeling van mn de Bollenstreek.
  Dit artikel staat gepubliceerd als ingezonden brief van het Lissernieuws deze week.
  Ik ga hier nu inhoudelijk niet op in maar hoop wel op een reactie van jou(nieuw LIsse.)
  bvd
  mvg Bert Camphorst

 2. Yvonne van der Slot

  Goede middag,

  Omdat ik op zoek ben naar alle partijen van Lisse en hun programma valt mij op dat D66 erg actief is in Lisse op sociale media. Op facebook veel D66, ik ben er niet van maar veel jongeren wel en waar blijft uw filmpje?

  Vriendelijke groet,

  Yvonne van der Slot

  1. Goedenavond, wat voor filmpje bedoeld u? Een aantal jongeren van het Fio hebben we een promotiefilmpje voor ons gemaakt en deze staat op onze Facebook pagina.

   Met vriendelijke groet,

   Cor de Groot

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.