Cor de Groot

Mijn naam is Cor de Groot.

 

Trotse vader van twee dochters(8 en 3 jaar) en ruim 10 jaar gelukkig getrouwd.

Ik werk als facturist bij een automotive bedrijf.

 

Politiek

 

De vraag hoe zaken nu echt in elkaar staken hield mij bezig, dat was de reden voor mij om aan te haken bij Nieuw Lisse.

Sinds de vorige verkiezingen ben ik commissielid bij de commissie  Ruimte en infrastructuur. Wat ik belangrijk vind is dat Lisse zijn eigen waarde behoud en zeker niet gaat fuseren met andere gemeenten.

Lisse is Lisse en blijft Lisse, we zijn groot en stoer genoeg om zelfstandig door te gaan.

De afgelopen vier jaar heb ik mij bezig gehouden met lokale aangelegenheden op het gebied van sport, evenementen en de uitdijende regelgeving. We moeten er voor waken dat lokale initiatieven in de kiem gesmoord worden door overmatige regelgeving.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.