Marlies Segers

Ik ben Marlies Segers en geboren en getogen in Lisse. Na een paar jaar in andere provincies te hebben gewoond, werd de heimwee naar de bollenstreek te groot en ben ik weer teruggekomen naar ons prachtige bollendorp waar ik me toch het meeste thuis voel.

Ik ben de politiek ingegaan omdat de laatste jaren steeds meer taken vanuit de Rijksoverheid en de Provincie doorgeschoven zijn naar de gemeente. Dit speelt zich met name af op terreinen waar wij als burgers direct mee te maken hebben. Het gaat onder andere om zorg, onderwijs, welzijn. Met mijn ervaring uit het onderwijs, met specialisatie voor zorgleerlingen, wil ik graag een steentje bijdragen op deze terreinen in de gemeentelijke politiek.

Met Nieuw Lisse hebben we een serieuze lokale partij die niet wordt afgeleid door allerlei landelijke programma’s. We kunnen ons volledig focussen op de situatie in Lisse, zoeken naar de beste oplossingen voor ons eigen dorp.

 

2 gedachten over “Marlies Segers”

  1. Met Nieuw Lisse hebben we een serieuze lokale partij die niet wordt afgeleid door allerlei landelijke programma’s. We kunnen ons volledig focussen op de situatie in Lisse, zoeken naar de beste oplossingen voor ons eigen dorp.
    Vraag:
    Wat zouden die afleidingen kunnen zijn.
    met vriendelijke groet
    Cees

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.